Dania główne - Kulinaria
Kroimy w plastry o grubości ok. 1,5cm. Smarujemy musztardą. Doprawiamy przyprawami.
Mięso myjemy, oczyszczamy, kroimy na 4 filety.
Ziemniaki obieramy i stawiamy na wolnym ogniu.
Polędwiczki myjemy, kroimy w grubszą kostkę i przyprawiamy.
Filet z kurczaka dzielimy na 4 części, myjemy i nacieramy przyprawami.
Udka dokładnie myjemy, dzielimy na 2 części. Każdą smarujemy oliwą.
Szpinak rozmrażamy na patelni, do momentu, aż odparuje z niego woda. Przyprawiamy.
Polędwiczki pokroić w cienkie paseczki, o wymiarach 10x50 mm, przyprawić i zeszklić na oliwie z oliwek.
Na 2 łyżkach oleju zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę i rozdrobniony czosnek. Zalać połową wina
Wielu z nas w ostatnich latach odwiedziło, choćby przelotnie, wyspy brytyjskie.
Jakie korzyści niesie za sobą catering dietetyczny? I najważniejsze: czy to dobra opcja na studencką kieszeń?
Kaufland przygotował specjalną ofertę prezentowaną w ramach najnowszej letniej kampanii reklamowej.
Szczęśliwa po stosunku, masz wrażenie jakbyś znajdowała się w raju. Chciałoby się krzyknąć: Chwilo trwaj! Nic nie sprowadzi cię szybciej na Ziemie, jak fakt, iż ...
Co zrobić w sytuacji, gdy odbyłaś stosunek bez zabezpieczenia i obawiasz się zajścia w niechcianą ciążę?