Surówki i sałatki - Kulinaria
Gotujemy ryż. Już ugotowany odstawiam do schłodzenia. Najpierw otwieramy tuńczyka, zalewę odlewamy do osobnego naczynia, a tuńczyka wrzucamy do miski i delikatnie rozdrabniamy pozostawiając większe kawałki.
Makaron ugotować al dente. Odstawić do ostudzenia
Wczoraj o 18–stej przyszła do mnie koleżanka. Przyszła od razu z pracy, w której nie miała czasu zjeść
Uwielbiam jajka, uwielbiam rybę wędzoną, uwielbiam ogórki kiszone. Więc łączę wszystkie w pastę.
Sosów do sałaty jest mnóstwo. Można ją polać oliwą z oliwek albo śmietaną i niektórym już wystarczy.
Jest prosta, efektowna i świetnie się nadaje zarówno na imprezy ze znajomymi jak i przyjęcie urodzinowe w gronie rodzinnym.
Są ludzie, którzy potrafią w pomysłowy sposób "załatwić" cebulę raz dwa! I to w niezwykle zabawny sposób!
Zobacz, jak spędzić Dzień Kobiet, aby w pełni go celebrować.
Wybierając odpowiednią żywność, możesz znacząco poprawić przyswajanie wiedzy.